Hur gör ni masteringen? Vi använder analoga kompressorer och EQ för att ”trycka fram” och putsa era verk tillsammans med digitala effekter som finputsar och balanserar upp spåren mellan varandra, raderar brus och tonar upp/ner mellan alstren. När det är färdigt placeras dem enligt önskemål och en MASTER CD tillverkas. Mer info om bra mastering kan ni läsa om här.
Vad behöver ni av oss? Vi behöver era låtar i mix-orginal så att säga. Så orörda som möjlig. Så som låtarna blev när ni mixade ner på två spår i studion. Vidare behöver vi lite instruktioner om hur ni vill att de ska bli. Framför allt info om nedtoningar och dyligt.
Får vi höra hur det blev? Ja, vi skickar ett exemplar till er att godkänna innan någonting vidare händer.
Vad ingår i priset man ser på hemsidan? Allt som formulären visar.
Vad tillkommer på de priset? Ingenting. Ni ser priset både med och utan moms.
Vad händer efter att jag skickat in formuläret på beställnings sidan? Vi tar emot det via mail och återkommer till er för att ni ska bekräfta denna. Ni gör det genom att skicka in era bilder och materialet till oss och då går detta i produktion.
Går det att ångra sig? Ja, det går bra. Så länge vi inte fått något material finns ingen juridisk korrekt beställning. Har ni däremot skickat in material till oss har detta gått i produktion, och då är beställningen bindande.