Frågor om tillverkningen

 

Frågor om DVD-skivan

 

Frågor om DVD-trycket

 

Frågor om bilder, musiken och annat vi ska skicka in

 

Frågor om priser

 

Frågor om beställningen

 

Frågor om frakt och leverans

 

 

 

Hur gör ni DVD-skivorna? Vi har två sätt som vi använder, bränner eller pressar. På orders upp till 300 st bränner vi och däröver pressas skivorna. Det är först då som det börjar bli billigare styckpris.

Varför är era brända skivor bättre än de jag gör hemma på datorn? Vi har kapacitet att göra större mängder och som framgår av länken nedan ska våra branda DVD vara användbara i de flesta DVD-spelarna.

 

Vad är det för DVD ni använder? Vi kopierar på DVD-R.
Hur ser de ut på undersidan? De är lilaskimrande
Hur bra fungerar den i DVD spelaren? Den ska fungera till 100 %, men det kan man ju aldrig garantera.

<<<<Här kan du se vilka spelare som användare har rapporterat fungerar med våra skivor.>>>>

 

Hur ser trycket ut? Våra DVD skivor trycks med Offsettryck, Screentryck eller digitaltryck. Alla våra DVD-skivor som kopieras eller pressas håller absolut högsta kvalité.
Hur bra blir trycket från skivan? Som framgår ovan blir det mycket bra. Mycket beror på hur bra/snygg er bild är.
Hur vill ni ha våra materialet? Skivan ska vara exakt så som du vill att dina skivor du beställer ska bli. Det blir alltså kopior på denna DVD.
Vilket format föredrar ni på bilderna? .PDF eller .tiff är det bästa men i nödfall går .jpeg men då måste de vara utan kompression.
Vad ingår i priset man ser på hemsidan? Allt som formulären visar.
Vad tillkommer på de priset? Ingenting. DVD produktionen plus frakt är allt. Ni ser priset både med och utan moms.
Vad händer efter att jag skickat in formuläret på beställnings sidan? Vi tar emot det via mail och återkommer till er för att ni ska bekräfta denna. Ni gör det genom att skicka in era bilder och materialet till oss och då går detta i produktion.
Går det att ångra sig? Ja, det går bra. Så länge vi inte fått något material finns ingen juridisk korrekt beställning. Har ni däremot skickat in material till oss har detta gått i produktion, och då är beställningen bindande.
När kommer grejorna? Beroende lite på, men det tar normalt 8 – 10 arbetsdagar.
Vad kostar frakten hit? Det framgår vid check out.
Vad gör jag om det är trasigt när jag får leveransen? Då är det garanterat en tranportskada som du får ta med posten. Vi har kontrollerat paketet innan det går iväg till er.